LEXOR
Zážitková večeře
s výhledem na Beskydy
Zážitková večeře
s výhledem na Beskydy
11 chodů a všechny vynikající
11 chodů
a všechny vynikající
Žádná restaurace, ale soukromý luxusní apartmán v srdci města Příbor, kde o vás bude skvěle postaráno. Můžete se těšit na menu o 11 chodech, které se vám budou rozplývat na jazyku. V soukromí apartmánu s omezeným počtem lidí, si budete moci vychutnat pohodu a osobní přístup pana kuchaře.
Během servírování jednotlivých chodů se se dozvíte tajemství příprav a původ všech surovin. Kuchyně je otevřená a proto můžete v průběhu večera sledovat přípravu dílčích chodů.
Čím je tato večeře jiná?
krásné místo v luxusním apartmánu
exkluzivita a omezený počet lidí
Popisovat vůni a chuť jídla nemá smysl, to musíte zažít. Luxusní menu v luxusních prostorech.
Jaké menu vás čeká
MENU
1.
MÁSLO & CHLÉB
alergeny 1,3,7,8,10
2.
DRŮBEŽÍ PAŠTIKA, ANGREŠT, CITRONOVÁ KŮRA, UZENÁ SLANINA, CANNOLI
alergeny: 1,3,7,9,10,12
3.
KANEC, RAKYTNÍK, KYSANÉ ZELÍ, PTAČINEC, LANGOŠ
alergeny: 1,3,7,9,10,12
4.
HRÁŠEK, CHŘEST, RICOTTA, PEKANY
alergeny: 1,3,7,8
5.
HOVĚZÍ TATARÁK, ŠPEK, MOREK, SUŠENÝ ŽLOUTEK, HOŘČICE, ŘEDKVIČKY, TOPINKA
alergeny: 1,2,3,4,5,6,9,10,11,12,14
6.
PAMPELIŠKOVÝ SORBET
alergeny: 7
7.
ROSTBÍF, DIVOKÝ ČESNEK, KŘEN, OKURKA, ČERNUCHA, LNĚNÁ SEMÍNKA
alergeny: 1,3,7,9,10,12
8.
BRAMBOR V POPELU, KYSANÁ SMETANA, LANÝŽE, PAŽITKA, BEURRE BLANC
alergeny: 3,7,12
9.
KUŘE, KOPŘIVA, KAROTKA, ČEDAR
alergeny: 1,3,7,10,12
10.
KRÁLÍK, SLANINA, SMETANA, BRUSINKY, ŽEMLE
alergeny: 1,3,7,9,10,12
11.
BÍLÁ ČOKOLÁDA, HEŘMÁNEK, REBARBORA, JAHODY, SNÍH, MED
alergeny: 3,7,12
Kdy a kde se potkáme
* čtvrtek 9. června 2022
* neděle 19. června 2022
* sobota 2. července 2022
17:30 – 21:00
Apartmán Mariane, Lexor
Budeme vás očekávat v 17:30, kdy vás přivítáme, pohodlně usadíme a v případě zájmu seznámíme s panem kuchařem. Od 18. hodiny se začne menu servírovat.
Přesná adresa je Lexor, Politických vězňů 2, Příbor. Výtah vás vyveze přímo do nejvyššího apartmánu Mariane.
Kdo se o vás postará?
Seznamte se:
Jan Nedoma, šéfkuchař
Jeho profesní kariéru ovlivnili mimo jiné šéfkuchař Petr Prokeš a zkušenosti sbíral i v restauraci Entrée u Přemka Forejta, porotce pořadu MasterChef Česko.