Po předchozím úspěchu degustačních večeří s Honzou Nedomou jsem se na Lexoru rozhodli uspořádat další zážitkové hody, tentokrát s kuchařem Gouthamem Rajem Allamem. Ten se k nám do Česka před pár lety přistěhoval z Indie.
Goutham je skvělý kuchař, i když tady pracuje pro softwarovou firmu. Vaření je ale jeho největší vášní už od dětství, kdy se ještě motal kolem plotny mamince. A v kuchyni je jeho nadšení vidět.
Nic samozřejmě není na poprvé perfektní a my jsme chtěli nejdříve vychytat všechny mouchy. Proto jsme na Lexoru udělali zkušební zážitkovou večeři. A abychom měli nějakou zpětnou vazbu, pozvali jsme na ochutnávku fitness trenérku Kamilu Štreitovou a její partu z Olomouce.
Mimochodem, holky byly skvělé! Moc fajn parta lidí.
Když dorazily, nejdříve se ještě porozhlédly po Lexoru, a pak už byl nejvyšší čas usednout ke stolu v apartmánu Mariane.
Goutham navařil šestichodové menu v němž nám představil svou rodnou zemi. Hosté tak mohli ochutnat kromě několika druhů tradičního indického kari třeba rýžové placky Dosa, pudinkový dezert Kheer nebo Hyderabadi Biryani – barevnou specialitu pocházející přímo z Gouthamova rodného města Hajdarábád.
Nakonec všechno proběhlo v pohodě. Byli jsme rádi za zpětnou vazbu od přítomných fitnessek a teď už můžeme říct, že zanedlouho můžete přijít Gouthamovo výtečné menu ochutnat i Vy.





